Sos için, közlenmiş domates ve biberleri küçük doğrayın. Soğan ve sarımsağın kabuğunu soyup kıyın. Riviera zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Soğan ve sarımsağı ekleyip kısık ateşte kavurun. Közlenmiş biber ve domatesi ekleyip kavurmaya devam edin. Tuz ve bir tutam şekerle tatlandırın. İç harcı için, haşlanmış patatesi rendeleyin. Çam fıstıklarını riviera zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Ocaktan alıp ılındırın. Domatesleri sıcak suda bekletip yumuşatın ve küçük doğrayın. Kavrulmuş fıstıklara, rendelenmiş patates, ufalanmış tulum peyniri, lor peyniri, kurutulmuş domates, taze çekilmiş karabiber ve gerekirse tuz ekleyip karıştırın. Krep için, kıyılmış taze aromatik otlar, süt, yumurtalar, un ve tuzu bir kasede karıştırın. Yapışmaz yüzeyli tavaya bir fırça yardımıyla riviera zeytinyağı sürüp ısıtın. Tavaya küçük bir kepçe dolusu hamurdan aktarıp tavayı hafifçe sallayın (Hamurun tavaya eşit olarak dağılması için). Hamurun diğer yüzünü de pişirip tüm malzemeyi 4 krep olacak şekilde hazırlayın. Peynirli iç harcı kreplerin üzerine paylaştırıp dilediğiniz şekilde katlayın. Yanında közlenmiş biber ve domates sosuyla birlikte servis yapın.
Teşekkür ederiz.