Lezzet çocuklarınız için de harika
yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.
Mereng için, yumurta aklarını mikserle katılaşana kadar çırpın. şeker ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. 20x20 santimlik fırın tepsisine yağlı kağıt döşeyin.
Üzerine mısır unu serpiştirip hazırladığınız karışımı tepsiye yayın. Üzerine hindistancevizinin yarısını serpip önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 2 dakika pişirin. Fırından alıp soğutun.
Başka bir yağlı kağıdın üzerine kalan hindistancevizini serpiştirip üzerine soğuttuğunuz merengi tepsiyi ters çevirerek aktarın.
Kremayı mikserle katılaşana kadar çırpın. Çırpılmış kremayı merengin üzerine yayın. Kabuğunu soyduğunuz muzu merengin ortasına yerleştirin. Çilekleri üzerine serpin. Merengi yavaşça rulo şeklinde sarın. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.