Air fryer'da pişi
Çam iğnesi çayı çam ağaçlarından yapılır. Önemli miktarda C vitamini içerir (limonun beş katı kadar). Üstelik canlandırıcıdır ve dekonjestan görevi görebilir. Sayılamayacak kadar fazla sağlığa faydası vardır. Aynı zamanda yapımı kolaydır. Sizler için çam iğnesi çayı nasıl yapılır anlattık. İşte, çam iğnesi çayı nasıl yapılır:
Malzemeler:
-1/2 su bardağı çam iğnesini ince ince doğrayın. Bunları tenceredeki kaynayan suya ekleyin.
- Isıyı azaltın ve çayı 20 dakika pişirin. C vitamini ısıya duyarlı olduğundan daha fazla ısıtmayın.
- Isıdan çıkarın ve 20 dakika daha veya gece boyunca demlenmeye bırakın. Çay kırmızı bir renk alacaktır. Henüz içmiyorsanız servis etmek veya soğutmak için ısıtın.
Şunlara da göz atın;