Pandispanya hamurunu hazırlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. 185 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın. Soğuyunca ruloyu açıp üzerine kızılcık marmelatı sürerek sıkıca sarın. Bir parmak kalınlığında dilimleyin. Vanilyalı pudingi 2 su bardağı süt ile pişirip soğumaya bırakın. Kremşantileri 1.5 su bardağı süt ile koyulaşıncaya kadar çırpın. Pudinge ilave ederek 1 dakika daha çırpın. Kelepçeli kek kalıbının çemberini pasta tabağına yerleştirin. Rulo dilimleri çemberin etrafına ve tabanına dizin. Kremanın yarısını kalıbın içine aktarın. Muzları doğramadan bütün olarak dizin. Kremanın kalanını üzerine ilave edip buzdolabında 1 gece bekletin. En üste dövülmüş fındık serpiştirin. Kızılcık ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.