Yumurta sarılarını tencerede çırpın. Un, 3 kaşık tozşeker, vanilya ve sütü ekleyip yedirinceye kadar çırpın.
Karışımı tencereye alıp kısık ateşte devamlı karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Çukur bir kaba alıp mikserle 2 dakika çırpın. Peyniri ekleyip karıştırın.
Kirazların saplarını ve çekirdeklerini temizleyin. şarap, su, portakal kabuğu ve kalan şekeri bir kaba alıp 10 dakika kaynatın. Kirazları ilave edip 2-3 dakika haşlayın.
Kedidili bisküvilerini 2-3 parçaya bölüp kuplara paylaştırın. Üzerlerine pişirdiğiniz kiraz ve sosundan birkaç kaşık gezdirin. Muhallebiyi paylaştırıp kalan kirazları üzerine ekleyin.
Teşekkür ederiz.