En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13976 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2311 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4978 Tarif
Salata ve Meze
1233 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8617 Tarif
Yöresel
1969 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimek Çorbası
Kuru Fasulye
Anasayfa
Tarifler
Sütlü Tatlılar
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Ege’Den İmbat Ferahlığı
23 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
5 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 4 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tereyağlı konya gevreği
Lotus Cheesecake
Lamington
Kara Gelin Pastası
Patatesli içli köfte
Misa rezy
Bottarga Nedir, Nasıl Kullanılır?
Dünyanın En İyi Sebze Yemekleri Açıklandı: Türkiye'den 5 Yemek Listede
Yağlamanın Yanına Ne Gider: 10 Tamamlayıcı Tarif
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Boğaz’da lezzet durakları
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Ege’Den İmbat Ferahlığı için
Malzemeler
4 şeftali (Dilimlenmiş)
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı limon suyu
4-5 yaprak taze nane
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Nasıl Yapılır
Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Ege Mutfağı Yemekleri
Sütlü Tatlılar
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sütlü Tatlılar
50 Dakika
Grip Düşmanı Tatlı
Aslican
Sütlü Tatlılar
45 Dakika
Portakallı Süt Helvası
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
40 Dakika
Kedidili Tatlısı
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
45 Dakika
Bal Kabağında Süt Helvası
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
30 Dakika
Burdur Muhallebisi
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
30 Dakika
Tembleque
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.