En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimek Köftesi
Kokoreç
Anasayfa
Tarifler
Sütlü Tatlılar
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Ege’Den İmbat Ferahlığı
23 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
5 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 4 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Şehrazat Tatlısı
Air fryer'da pişi
Kıymalı bazlama
Rus Çöreği
Castagnole
Trabzon çikolatası
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Ege’Den İmbat Ferahlığı için
Malzemeler
4 şeftali (Dilimlenmiş)
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı limon suyu
4-5 yaprak taze nane
Ege’Den İmbat Ferahlığı
Nasıl Yapılır
Yoğurt, şeftali, bal ve limon suyunu blender’dan geçirin. Buzu da naneyle birlikte ekleyip 15 saniye daha blender’dan geçirin. Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Ege Mutfağı Yemekleri
Sütlü Tatlılar
Soğuk İçecekler
Alkolsüz İçecekler
İçecek Tarifleri
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sütlü Tatlılar
40 Dakika
Kedidili Tatlısı
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
45 Dakika
Balkabağında Süt Helvası
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
30 Dakika
Burdur Muhallebisi
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
30 Dakika
Tembleque
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
50 Dakika
Süt Bombası
Selinhdr
Sütlü Tatlılar
40 Dakika
Pamuk Tarlası Tatlısı
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.