Sos için derin bir tencere içine 2 su bardağı vişne suyunu dökün. Ardından 1 paket vanilyalı pudingi ilave edip koyulaşana kadar orta ısılı ateşte pişirin.
Silikon kek kalıbınızın içini ıslatıp, suyunu süzün. Pişen vişne sosunu kalıbın içine dökün. Oda ısısına geldiğinde buzdolabında kısa bir süre donmasını sağlayın.
İrmikli kısmı için derin bir tencereye 2.5 su bardağı süt dökün. Üzerine 6 yemek kaşığı irmik ve 6 yemek kaşığı toz şeker ekleyip, koyu bir kıvam alana kadar pişirin. Sade irmikli tatlı piştikten sonra içine 1 paket vanilya ve 1 çay bardağı Hindistan ceviz ekleyip, karıştırın. Donmuş olan vişne sosunun üzerine dökün.
Kakaolu kat için ayrı bir tencereye 2 su bardağı süt dökün. Üzerine 5 yemek kaşığı irmik, 5 yemek kaşığı toz şeker ve 1 yemek kaşığı kakao ekleyip, koyu bir kıvam alana kadar pişirin. Pişmeye yakın içine 3 parça bitter çikolata ekleyip karıştırın. Hazırladığınız kakaolu irmik tatlısını sade irmik tatlısının üzerine dökün.
Hazırladığınız tatlıyı oda sıcaklığına getirin ve buzdolabında 5-6 saat soğumaya bırakın. Geniş bir tabağa kalıbı ters çevirip, dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.