Badem, Antep fıstığı, kakao, buğday kepeği, akçaağaç şurubu, hurma ve goji berryleri bir mutfak robotunda iyice parçalanana ve karışana kadar çekin. Karışımdan 2 yemek kaşığı kadar alın, top haline getirip hafifçe düzleştirin ve parmağınızı kullanarak ortasına bir delik açın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye yerleştirin ve hafifçe sertleşmesi için 20 dakika kadar buzdolabında bekletin.
Çikolatayı ve gül suyunu bir kasede karıştırın. Donutları tek tek çikolataya batırın. Yağlı kağıt serili bir tepsiye yerleştirin ve 4 tanesine gül yaprağı, 4 tanesine Antep fıstığı, 4 tanesine ise file badem serpiştirin. Biraz buzdolabında bekletip servis yapın.
Teşekkür ederiz.