Kars Ketesi
01 Nisan 2023

Esra'dan kars ketesi

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 7 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Kars Ketesi için

Malzemeler

  • Süt
  • Sıvı yağ
  • Su
  • Hamur mayası
Kars Ketesi

Nasıl Yapılır

  1. Öncelikle tüm malzemeleri bir kaba ekleyerek hamur kıvamına getirin.
  2. Hamuru güzelce yoğurduktan sonra 2 parçaya bölün ve güzelce açın.
  3. Açtığınız hamuru kare şeklinde dilimleyin. Büyüklüğünü istediğiniz boyutlara göre ayarlayabilirsiniz.
  4. Kare şeklindeki hamurları dört tarafından içeriye doğru katlayın.
  5. Tüm hamurlara aynı şekli verdikten sonra fırın tepsisine dizin.
  6. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında keteleri üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun. ❤
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo