Rozbifli Kraker

Rozbifli Kraker
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Rozbifli Kraker için

Malzemeler

  • 145 g un
  • 50 g Kars gravyeri
  • 60 g soğuk tereyağı
  • 55 g krema
  • Bir tutam pul biber
  • Bir tutam kekik

Üzeri için

  • 1 elma (Jülyen doğranmış)
  • 1/2 alabaş (Jülyen doğranmış)
  • 50 g mayonez
  • 25 g krema
  • 25 g hardal
  • 200 g rozbif
Rozbifli Kraker

Nasıl Yapılır

Kraker yapmak artık çok kolay!

  1. Kraker için tüm malzemeleri mutfak robotunda homojen hale gelinceye kadar karıştırın. İki yağlı kağıt arasında 2 mm kalınlığında açın. 3’er cm’lik karelere bölüp, soğutucuda 4 saat dinlendirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15 dakika pişirin. 
  2. Hardal ve rozbif hariç tüm malzemeleri karıştırıp krakerlerin ortasına yerleştirin. Üzerini rozbif ve hardalla süsleyip servis yapın.

Çıtır bademli ve frenk soğanlı kraker tarifi için tıklayın

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo