Karnabahar ve brokoliyi çiçek çiçek ayırın. Havuçları temizleyip verev şeklinde kesin. Sarımsakları soyup incecik dilimleyin.
Geniş bir tencerede sirke ve sarımsak ilave edilmiş 1 su bardağı suyu kaynatın. Sebzeleri içine atıp tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 5 dakika kadar haşlayın. Süzüp bir kenarda bekletin.
Beşamel sos için derin bir sos tavasında margarini eritin. Unu ekleyip topaklaşmadan sürekli karıştırın.
Azar azar süt ilave ederek muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Bir taşım kaynatıp rendelenmiş kaşarpeynirini ilave edin. Ocaktan alın.
Sebzeleri ısıya dayanıklı bir kaba yayıp üzerine sarımsakları serpiştirin. Sosu üzerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Teşekkür ederiz.