Şehrazat Tatlısı
Ülkemizde en çok Ege Bölgesi'nde yetiştirilen zeytinler, zeytinyağının ham maddesi olarak bilinir. Yemeklere tat veren zeytinyağı, Türk mutfağınde en çok kullanılan malzemelerden biridir. Karaciğeri temizler, sindirimi kolaylaştırır ve bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Damar tıkanıklığını önlemesinin yanı sıra kilo vermeye yardımcıdır. Malzemeleriniz hazırsa, salata tarifleri ve et yemeklerinin vazgeçilmezi haline gelen aromatik zeytinyağı tarifine başlayabiliriz.
Aromatik Zeytinyağının Püf Noktaları Nelerdir?
1 Kaşık Aromatik Zeytinyağı Kaç Kaloridir?
Evdeki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz pratik yemek tariflerine göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.