Dünyanın birçok yerinde kullanılan cheddar peyniri, ismini İngiltere'nin Cheddar kasabasından almıştır. Diğer peynir çeşitlerine göre daha sarıdır. Genelde inek sütünden üretilen bu besin; yağlı, sert ve ekşidir. Günümüzde en çok sos, pizza, hamburger ve makarna yapımında eritilerek kullanılır. Malzemeleriniz hazırsa, şık sunumuyla herkesi kendine hayran bırakacak cheddar peynirli fırın makarna tarifine başlayabiliriz.
Cheddar Peynirli Fırın Makarnanın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Cheddar Peynirli Fırın Makarna Kaç Kaloridir?
Fırın makarnanın bir porsiyonu, yaklaşık 170 kaloridir. Karbonhidrat ve yağ değeri yüksek olduğu için, küçük porsiyonlarda tüketilmesi önerilir. Dilerseniz, kremalı mantarlı makarna tarifini de deneyebilirsiniz.
Sofralarınızda yeni tatlara yer vermek ve sağlıklı beslenmek istiyorsanız, pratik tarifler veya makarna tariflerine göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.