Önce geniş bir kaba su ve
LUNA dışındaki diğer malzemeleri alın. Oda sıcaklığındaki suyu ve
LUNA'yı ilave ederek hamuru 7 dakika yoğurun. Hamur yumuşacık ve kolay şekil verilecek kıvamda olacaktır. Hamuru ılık bir ortamda 2 saat mayalanmaya bırakın. Hazırladığınız hamuru mutfak tezgahı üzerinde iki elinizle 2-3 dakika yoğurup bir ekmek kalıbına yerleştirin ve 1 saat daha kabarması için bekletin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 1 saat ya da üstü iyice kızarana kadar pişirin. Eğer üstü erken kızarırsa alüminyum folyo ile örtüp pişirmeye devam edin. Fırından aldıktan 10 dakika sonra ekmeği kalıptan çıkarıp bir ızgara teli üzerine alın ve 1-2 saat bekletip servis edin.
Teşekkür ederiz.