Milföy hamurunu un serpilmiş zemine alıp ince bir yufka halinde açın. 24 santim çapında yuvarlak kalıba yayın.
Çatalın ucu ile hamuru yer yer delin. Üzerini yağlı kağıtla kaplayıp 1 avuç kuru fasulye ile doldurun.
Hamurun kenarına biraz süt sürüp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin. Fasulyelerle kağıdı çıkarın.
Sütü kaynatın. Yumurta sarılarını tozşekerle birlikte tencerede çırpın. Mısır nişastası ve limon kabuğu rendesini ekleyip malzemeleri birbirine yedirinceye kadar karıştırın.
Sıcak sütü ekleyip kısık ateşte koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. Ateşten alıp ılınmaya bırakın.
Meyveleri yıkayıp kurulayın. Şeftalileri soyup çekirdeklerini çıkarın ve ince ince dilimleyin.
Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin. Soğuk kremayı milföy tartının içine dökün.
Hazırladığınız meyveleri kremanın üzerine dizin. Jöleyi 2 çorba kaşığı sıcak suda eriyinceye kadar karıştırıp meyvelerin üzerine sürün. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.