Su ve tereyağını tencereye alıp kaynatın. Kaynattıktan sonra unu ilave edip hızlı bir şekilde karıştırın. Yoğun bir hamur haline geldikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra yumurtaları çırpıcı veya kaşık yardımıyla hamura yedirin. Hamuru krema sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili tepsiye zigzaglar çizerek daire şekli oluşturun. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Ortadan ikiye kesilmiş ve çekirdekleri çıkartılmış kayısı, şeker ve nişastayı koyulaşıncaya kadar pişirin ve ocaktan alıp soğumaya bırakın. Krem şanti ve sütü derin bir kasede iyice çırpın. Üzerine yine ayrı bir yerde çırptığınız soğuk kremayı ekleyip tekrar pişirin. Fırından çıkarıp soğuyan tacı enine yarıya bölün. Kremayı krema sıkma torbasına aktarıp tacın üzerine sıkın. Üzerine hazırladığınız kayısılı harcı paylaştırın. Diğer tacı üzerine yerleştirin. Limon suyu ve pudra şekeri iyice karıştırıp tacın üzerine sürün. Üzerine antep fıstığı serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.