Üzeri için
Yumurta sarılarını ve beyazlarını ayrı kaselere alın. Yumurta sarılarını iyice çırpın. Elma suyu ve şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Fındıkları karışıma ekleyin. Diğer kasedeki yumurta aklarını katılaşana kadar çırpın. Aynı şekilde kaymağı da bir kasede çırparak yumuşak yoğun bir kıvama gelmesini sağlayın. Kaymak ve yumurta aklarını fındıklı karışıma ekleyip karıştırın. Krem karamel kalıplarını streç film ile kaplayın ve hazırladığınız karışımı içlerine paylaştırın. Kenarlarından sarkan streç film ile üzerlerini kapatın ve dondurucuya alarak iyice soğutup donmalarını sağlayın. Semifreddoyu buzluktan çıkarın ve servis yapmadan önce 20 dakika kadar bekletin. Bir servis tabağına ters çevirerek çıkartarak üzerine kakao serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.