Hamur için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaba alarak yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 40 dakika dinlendirin.
İç harcı için pırasaları 2 cm kalınlığında doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Pırasalar yumuşamaya başlayınca tuz ve kırmızı pul biber ile tatlandırıp ocaktan alın. Kaşar lorunu ekleyip karıştırın.
Dinlenen hamuru 42 eşit bezeye ayırın ve her bir bezeyi 10 cm çapında açın. Zeytinyağı ve eritilmiş tereyağını bir kapta karıştırın. Açtığınız yufkaları 14’lü üç gruba ayırın. 14 yufkayı aralarına zeytinyağlı karışımı sürüp üst üste dizin ve oklavayla tepsi büyüklüğünde açın.
Üzerine pırasalı harcı yayın. Diğer katları da aynı şekilde hazırlayıp son yufkanın üzerini yağlayın. Önceden ısıtılmış 180derece fırında 40-45 dakika pişirin. Ilınınca dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.