İç harcı için ayıklanmış ıspanak yapraklarını ve maydanozları ince ince doğrayın. Süt, zeytinyağı, yumurta, yoğurt ve kabartma tozunu derin bir karıştırma kabında çırpın. Tuz ve pul biber ilavesiyle tatlandırın.
Doğranmış ıspanak, maydanoz ve lor peyniri eklediğiniz börek harcını son bir kez karıştırıp bir kenarda bekletin. Muffin kalıplarını yumurta fırçası yardımıyla yağlayın. Mutfak tezgahına açtığınız her yufkayı 4 eşit parçaya bölün. Çeyrek yufka parçalarını elinizle kırpın. 1 çeyrek yufkadan 1 muffin börek hazırlayın.
Yufka parçalarını muffin kalıplarına paylaştırın. Orta kısımlarını elinizle hafifçe bastırıp çukur hale getirin. Hazırladığınız iç harcı orta kısımlarına paylaştırın. Arzuya göre üzerlerini az miktarda yufka parçasıyla kapatın. Muffin börekleri önceden ısıtılmış 180 derece fırında, 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.