Hamur malzemelerini karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin ve ılık bir ortamda yarım saat mayalandırın. Mayalanan hamuru 6 bezeye ayırın ve her bezeyi çok ince şekilde açın. Açılan hamurun arasını, eritilmiş tereyağı ve sıvı yağ karışımı ile yağlayın.
Bir yandan yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında kavurun ve içerisine kıymayı ekleyerek saldığı suyunu çekinceye kadar kavurmaya devam edin. Daha sonra içerisine baharatları da ilave ederek karıştırın ve ocaktan alın.
Hazırladığınız kıymalı içi, açtığınız hamurun her tarafına serpiştirin ve yufkayı ortadan kesin. Kesilen hamur çok sıkı olmayacak şekilde önce büyük bir kare, ardından iki ucu ortada birleştirilip üçgen şeklini verin ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin. Diğer bezelere de aynı işlemi yapın. Üzerine süt ve yumurta sarısı karışımı sürerek çörek otu serpiştirin. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Teşekkür ederiz.