Kara Gelin Pastası
En çok tüketilen hamur işleri arasında poğaça yer alır. Osmanlı mutfağından günümüze kadar ulaşan poğaçanın malzemesi un ve maya olduğu için, karbonhidrat ve yağ oranı yüksektir. Genellikle kahvaltı sofralarında ve çay saatlerinde yer verilir. Kolesterol değerini arttırdığı için, ölçülü bir şekilde tüketilmesi önerilir. Poğaça çeşitleri arasında en çok ilgiyi gören ise peynirli poğaçadır. Peki, pastane usulü peynirli poğaça nasıl yapılır? Adım adım anlatımı, püf noktaları ve servis önerileri ile peynirli poğaça yapımına geçebiliriz.
Malzemeler
İç malzeme
Üzeri için
Klasik Peynirli Poğaçanın Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Peynirli Poğaça Kaç Kaloridir?
Teşekkür ederiz.