Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım.
Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayın ve tavada zeytinyağı ile yüksek ateşte 2 dakika soteleyin.
Biberlerin çekirdeklerini temizleyerek iri doğrayın ve tavuklara ekleyin. Brokoliyi küçük parçalara ayırıp ekleyin.
Soğanları uzun verev şekilde kesip ilave edin. Yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
Bir kasede tavuk suyu, nişasta ve soya sosunu karıştırıp tavuğa ekleyin ve suyunu çekinceye kadar pişirmeye devam edin. Kaju fıstıkları, tuz ve karabiberi ekleyip ateşten alın.
Yemeği dilerseniz pirinç pilav üzerinde üzerine tekrar karabiber serpiştirerek sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.