Croque Monsieur
Çıtır soğanlar için
Soğanın başrolünde hazırlanan tarifler, sofralara farklı bir tat getirecek. Soğanların kabuklarını soyun. İnce doğrayıp bir kaseye alın. Sütü ısıtıp limon suyu ekleyip karıştırın. 20 dakika bekletip soğanların üzerine dökün ve 1 saat bekletin. Karışımdan küçük parçalar alıp bolca un, tuz, karabiber, kırmızı toz biber karışımına bulayın. Kızgın yağda altın rengi oluncaya kadar kızartın.
Mantar ve biberleri ince doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Krema ekleyip ocaktan alın. Etleri az yağ ile önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin ve servis tabaklarına alın. Üzerlerine mantarlı karışımdan gezdirin. Son olarak çıtır soğanları en üste yerleştirip sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.