Bal Kabaklı Tiramisu
Gaziantep yöresine ait bir yemek olan simit kebabı, ince bulgur ve kıyma ile hazırlanır. Adını bulgurdan alan bu yemek, ızgarada pişirilir. İçeriğinde bol miktarda protein bulunduğu için, kas gelişimini destekler. Genellikle kızarmış lavaş ile birlikte servis edilir ve bazı yörelerde 'oruk kebabı' ismiyle anılır. Üst kısmı antep fıstığı tozu ile süslenir. Malzemeleriniz hazırsa, pratik adımları ve püf noktalarıyla Gaziantep usulü simit kebabı tarifine başlayabiliriz.
İçeriğindeki mineraller sayesinde kas ve kemik yapısına katkıda bulunan et yemekleri sizin de damak zevkinize hitap ediyorsa, Hatay usulü tepsi kebabı tarifine göz atabilirsiniz.
1 Porsiyon Simit Kebabı Kaç Kaloridir?
1 Porsiyon Simit Kebabı 340 Kaloridir.
Teşekkür ederiz.