Üçgen kesilmiş yufkaların üzerine çırpılmış yumurta akı sürüp çöreotu serpin. Hafifçe yağlanmış metal külâh kalıplara sarın.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Fırından alın ve soğuduktan sonra yufkaları kalıplardan çıkarın.
Levreği minik küpler halinde kesin. Kıyılmış ıhlamur yaprağı ve taze kişniş otuyla karıştırıp külâhlardan birine doldurun.
Som balığını minik küpler halinde kesip hardal ve portakal suyu ile karıştırın. İkinci külâha doldurun.
Deniz tarağını minik küpler halinde kesip kırmızıbiber, frenk soğanı, zencefil sirkesi ve pirinci bir kâsede karıştırın. Üçüncü külâhın içine doldurup servis yapın.
Teşekkür ederiz.