Kabakları yıkayıp 2 cm kalınlığında dilimleyin. İçlerini kabak oyacağı ile çıkartın.
Kıymayı yoğurma kabına alın. Soğanın kabuklarını soyup rendeleyerek kıymaya karıştırın. Salça ve bulguru ilave edin. Ellerinizi ara ara ıslatarak iyice yoğurun.
Yumurta, tuz ve reyhanı ekleyerek yoğurmaya devam edin.
Halka şeklindeki kabakların içlerini hazırladığınız bulgurlu kıyma ile doldurup tencereye dizin. Üzerine küçük bir tabak kapatın. 2 su bardağı sıcak su ekleyip pişirin.
Sarımsağın kabuğunu soyup yoğurdun içine rendeleyin. Küçük bir tavada tereyağını eritip pul biber ile karıştırın.
Pişen kabakları servis tabağına alın. Üzerine yoğurt dökün. Biberli yağı üzerine gezdirip sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.