Ana vatanı Çin olan kayısı, ülkemizde en çok Malatya'da yetiştirilir. Kuru ve taze olarak tüketilen bu besin, antioksidan bakımından zengindir. Düşük kalorili olmasının yanı sıra bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar. Uzun süre tokluk hissi verir. Malzemeleriniz hazırsa, lezzetli bir atıştırmalık olan bademli kayısı bar tarifine başlayabiliriz.
Bademli Kayısı Bar Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Bademli Kayısı Bar Kaç Kaloridir?
Bademli kayısı bar tarifinin bir porsiyonu, yaklaşık 200 kaloridir. Metabolizmayı hızlandırdığı için, diyet listelerine ekleyebilirsiniz. Dilerseniz, ara öğün olarak kabak cips veya körili badem tarifini de deneyebilirsiniz.
Kilo kontrolünü sağlamak için öğle ve akşam öğünlerinde tüketebileceğiniz hafif besinler arıyorsanız, pratik diyet yemeklerine göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.