En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Kuru Fasulye
Makaron
Anasayfa
Tarifler
Bakliyat Tarifleri
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Şehrazat Tatlısı
Air fryer'da pişi
Trabzon çikolatası
Kıymalı bazlama
Castagnole
Rus Çöreği
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası) için
Malzemeler
1 su bardağı karabuğday
4 su bardağı sıcak su
1 tutam tuz
Kuru üzüm
1 çay bardağı süzme bal
30 gr tereyağı
Kaşa (Rusya) (Karabuğday Lapası)
Nasıl Yapılır
Karabuğdayı yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin ve iyice dağılıp eriyene kadar pişirin. Suyunu çekip iyice piştikten sonra servis tabağına alın. Üzerine süzme bal ve eritilmiş tereyağını ekleyin. Kuru üzüm serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Bakliyat Tarifleri
Akşam Yemeği
Yorumlar
Benzer Tarifler
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
45 Dakika
Alacatene
Selinhdr
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
50 Dakika
Mercimekli Kolakas
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
35 Dakika
Airfryer'da Falafel
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
90 Dakika
Tahinli Ve Tavuklu Kuru Fasulye
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
100 Dakika
Nohutlu Sucuk İçi
Baklagil ve Tahıllı Yemekler
40 Dakika
Yaprak Ditmesi
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.