Şehrazat Tatlısı
Geleneksel masaf mantısının lezzetini evinizde keşfedin! İncecik açılan hamurun içinde kavrulmuş kuzu kıyma ve taze maydanozun enfes buluşmasıyla hazırlanan bu tarif, damakları şenlendirecek. Kızartılan mantılar, lezzetli sosla buluşup muhteşem bir uyum yakalıyor. Siz de sofranıza bu eşsiz lezzeti taşıyın ve sevdiklerinizi şaşırtın! Masaf mantısı günümüzde kızartıldıktan sonra üzerine yufka örtülmeksizin suluca pişirilip hazırlanır. Veya önce fırında kızartıp sonra sosu verip, fırında 5 dakika daha pişirebilirsiniz.
Daha fazlası için değişik mantı tariflerine göz atın.
İçi için:
Sos için:
Masaf mantısını, domates çorbası ve fırında mücver eşliğinde sunabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.