Tam tahıllı ve sodalı İrlanda ekmeği
EVDE LEZZETLİ BİR ET PİŞİRMEK İÇİN
ŞEF MEHMET DAĞ KİMDİR?
Türkiye’nin pek çok kaliteli mekânında çalışan Şef Mehmet Dağ, 2012 yılından bu yana İstanbul’un çeşitli yerlerinde açtığı restoranlarında lezzetli etleri ve ilgi çekici sunumlarıyla adından bahsettiriyor. Tutkun olduğu et kültürünü yurtdışına da taşıyan Dağ, nefis lezzetleri ile 6 ülkede 20 lokasyonda hizmet vermeye devam ediyor.
Yemeye doyamayacağınız bir lezzet..
Yalnızca 4 malzemeden oluşan nefis bir tarif,
Dışarıda yediklerinizi aratmayacak bir hamburger.
Favoriniz olacak nefis kuzu külbastıyı mutlaka deneyin.
Davet sofralarına çok yakışacak kuzu pirzolayı, patates kızartması eşliğinde sunabilirsiniz.
Fotoğraf: ÖZGÜR BAKIR
Şunlara da göz atın;