Yumurta, toz şeker ve vanilyayı bir karıştırma kabına alın. Köpük gibi oluncaya kadar mikser yardımıyla çırpın. Süt, kabartma tozu ve unu ilave ederek çırpmaya devam edin. Karışımı 18 cm çapında yağlanmış kelepçeli bir kalıba aktarın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve enine 3 eşit parçaya bölün.
Kreması için, Kremayı pudra şekeri ile birlikte derin bir kaba alın. Mikser yardımıyla katılaşana kadar çırpın. Yarısını başka bir kaba ayırıp içine doğranmış çilekleri ekleyin. Karıştırıp pasta katlarının arasına sürüp üst üste yerleştirin. En üste ve yanlarına ayırdığınız sade kremadan sürerek pastanın tamamını kaplayın. Soğuması için bir süre buzdolabında bekletin. Servis yapmadan önce pastanın tamamını pişmaniye ile kaplayın. Üzerini Frenk üzümü ve böğürtlen ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.