Vişnelerin çekirdeklerini çıkarıp suyunun süzülmesi için bir süzgece alın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı ve 1 bardak şekeri büyük bir cam kaseye alıp mikserle çırpın.
Yumurtaları teker teker ekleyip çırpmaya devam edin. Un, kabartma tozu ve tuzu eleyip karışıma ilave edin.
2 yemek kaşığı dolusu vişne suyunu hamura ekleyin. Vanilya, vişne ve bademleri de ilave edip hamuru yoğurun.
Hamuru ikiye bölerek hafifçe unlanmış tezgahta rulo şekline getirin. 1 cm kalınlığında olacak şekilde rulo hamurların üzerine bastırın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralarında boşluk kalacak şekilde yerleştirin. Üzerlerine 3 yemek kaşığı toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
Her ruloyu keskin bir bıçakla verev olarak 16-18 parçaya kesin. Fırının ısısını 150 dereceye indirip her iki tarafını sekizer dakika pişirerek fırından alın.
Hafifçe ılınmaya başladığında dilimleyin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Teşekkür ederiz.