En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13903 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2277 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Mantar Şiş
Patatesli Pide
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Muzlu Ve Armutlu Puding
Muzlu Ve Armutlu Puding
14 Haziran 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Trabzon çikolatası
Rus Çöreği
Torta Della Nonna
Air fryer'da pişi
Kedidili tatlısı
Şehrazat Tatlısı
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Tane Tane Bulgur Pilavı İçin 5 Önemli Püf Noktası
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Sirke Anası Yenir Mi?
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Muzlu Ve Armutlu Puding için
Malzemeler
2 muz
2 armut (Olgun ve yumuşak)
100 g badem (İnce çekilmiş)
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
Muzlu Ve Armutlu Puding
Nasıl Yapılır
Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene kadar ezin.
Servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında soğuttuktan sonra üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Muzlu Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlı Tarifleri
Kuruyemişli Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meyveli Tatlılar
60 Dakika
İncirli Crumble
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
125 Dakika
Yaban Mersinli Chia Puding
Meyveli Tatlılar
125 Dakika
Yaban Mersinli Cheesecake
Meyveli Tatlılar
30 Dakika
Air Fryer'da Şeftali Tatlısı
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
45 Dakika
Kestane Reçeli
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
45 Dakika
Cennet Hurması Reçeli
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.