En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13991 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4401 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2318 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4998 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8634 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Aside
Yuvalama
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Muzlu Ve Armutlu Puding
Muzlu Ve Armutlu Puding
14 Haziran 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Harbiye kebabı
Kar yağdı tatlısı
Sufle omlet
Patatesli içli köfte
Portokalopita
Babaanne kurabiyesi
Defne Yaprağı Yenir Mi?
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
Muzlu Ve Armutlu Puding için
Malzemeler
2 muz
2 armut (Olgun ve yumuşak)
100 g badem (İnce çekilmiş)
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
Muzlu Ve Armutlu Puding
Nasıl Yapılır
Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene kadar ezin.
Servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında soğuttuktan sonra üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Muzlu Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlı Tarifleri
Kuruyemişli Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Meyveli Tatlılar
30 Dakika
Air Fryer'da Elma Cips
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
30 Dakika
Kaiserschmarrn
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
45 Dakika
Bal Kabaklı Sufle
Selinhdr
Meyveli Tatlılar
50 Dakika
Bal Kabaklı Tiramisu
Meyveli Tatlılar
60 Dakika
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Meyveli Tatlılar
70 Dakika
Mangolu Pasta
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.