Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve kalemle 22 cm çapında bir daire çizin. Cam veya çelik bir kabın içinde yumurta aklarını çırpmaya başlayın. Kıvam almaya başladığında azar azar toz şeker ekleyip uzun uzun çırpın. Sert tepecikler oluşana kadar çırpmaya devam edin. Son olarak nişasta ve sirkeyi de ekleyin ve spatula yardımı ile yumurta aklarını söndürmeden, nazikçe karıştırın. Çizdiğiniz daire içinde kalacak şekilde karışımı tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış 120 derece fırında, kapağı hafif aralık olacak şekilde yaklaşık 1 saat pişirin.
Çırpma kabınızı ve çırpma telini bir süre buzdolabında soğutun. Soğuk krema ve vanilyayı soğuk kap içerisinde çırpın. Kıvam almaya başladığında şekeri de yavaş yavaş yedirerek ilave edin. Sert tepecikler oluşana kadar çırpmaya devam edin.
Taban soğuduktan sonra çırpılmış kremayı üzerine dökün. Spatula ile gelişi güzel yayın. İstediğiniz mevsim meyveleri ile üzerini süsleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.