Çikolata ve tereyağını bir sos tenceresine alın. Ara ara karıştırarak eritin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Esmer toz şeker, yumurtalar, Türk kahvesi ve vanilya esansını geniş bir kasede karıştırın.
Un, kakao, kabartma tozu ve tuzu bir kasede karıştırıp yumurtalı karışıma ilave edin. Ilınan çikolata, kestane püresi ve iri doğranmış kestaneyi de ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir spatula yardımıyla karıştırın.
Harcı yağlı kağıt serili kare bir fırın kabına yayın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 45-50 dakika pişirin.
Fırından alıp ılınmaya bırakın. Ilınan brownie’nin üzerini krem şanti ve kestane şekeri ile süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.