Tereyağını eritin. Ilındığında süt, vanilya ve yumurtalarla birlikte çırpın. Çırpmaya devam ederek unu ve kabartma tozunu azar azar ekleyin.
Boza kıvamına gelene kadar karıştırın. 30 dakika mayalanmaya bırakın.Elmaları yıkayıp soyun, çekirdeklerini çıkarıp ince dilimleyin. Elma dilimlerini limon suyu ile ıslatın.
Tavada şekeri karıştırmadan karamelize edin. Kahverengi bir renk aldığında elma dilimlerini, tereyağı, tarçın ve elma suyunu ila ve edip elmalar yumuşayana kadar pişirin.
Waffle makinesini ısıtıp yağlayın. Waffle hamurundan bir miktar ekleyip kızarana kadar pişirip ızgara tel üzerine alın. Hazırladığınız karamelize elmalar ve vanilyalı dondurma ile servis yapın.
Teşekkür ederiz.