Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto
06 Ağustos 2022

Hem çabuk, hem hafif olsun istedim. Birazda değişik bir tarif 😊 Fırında ama aynı zamanda kızarmış gibi çığırlık kattım. 👍Ben tahıl gevreği kulandım . Çok bilinen bir markanın.. Diyet yapanlar bilir. Ama isterseniz corn flakes kullanabilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto için

Malzemeler

  • Bir porsiyon için ortalama 1 orta boy levrek fileto
  • 2 yemek kaşığı tahıl gevreği (avuç içinde hafif kırmak gerekiyor)
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan(toz parmesan da olabilir)
  • Bir tutam karabiber
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 
Tahıl Gevreği Ve Parmesanlı Levrek Fileto

Nasıl Yapılır

  1. Levreği zaten fileto olarak satın alıyoruz. 
  2. Balıkları  fırın kağıdı üzerine dizdikten sonra fırça yardımıyla zeytinyağı sürüyoruz. 
  3. Hafif uyguladığımız tahıl gevreği, parmesan ve baharatı karıştırıp  balıkların üzerini resimdeki gibi kaplıyoruz.
  4. 175°C ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişiriyoruz. 
  5. Çok fazla renginin koyulaşmaması  lazım. yanında yeşil salatayla servis yapabiliriz
Yorumlar
avatar
Edemir YORUM 24 Eylül 2020, 21:57
Çok lezzetli görünüyor

Benzer Tarifler

Lezzet Logo