15 gr tereyağını tencerede eritip etleri ilave edin. Et suyunu salıp çekene kadar kavurun. Üzerine sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve etler iyice yumuşayana kadar (et suyunu çekerse tekrar su ilave edebilirsiniz) pişirin.
Taze soğan saplarını verev doğrayın ve ete ilave edip 2-3 dakika pişirin.
Patatesleri soyup rendeleyin. Havuçları temizleyip rendeleyin. Pırasaları temizleyip ince doğrayın. Sarımsakları soyup ezin ve yoğurda ilave edin.
Tereyağının kalanını tencerede eritip sırasıyla havuç, patates ve pırasayı ekleyin. Kısık ateşte sebzeler iyice yumuşayana kadar (gerekirse 3 çorba kaşığı su ilave edebilirsiniz) soteleyin.
Ocaktan alıp sıcak olarak muhafaza edin. Yoğurdu ekleyip karıştırın. Yoğurtlu sebzeyi servis tabağına yerleştirin. Ortasına etleri ilave edip servis yapın.
Teşekkür ederiz.