En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14057 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1261 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2326 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5068 Tarif
Salata ve Meze
1258 Tarif
Sos
471 Tarif
Tatlı
8706 Tarif
Yöresel
1979 Tarif
Popüler Tarifler
Aside
Kuzu Haşlama
Anasayfa
Yemek Tarifleri
Ramazan Menüleri
4. Gün Sahur Menüsü
Karagöz Şerbeti
Karagöz Şerbeti
10 Haziran 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tarçınlı Elmalı Kurabiye
Kerevizli tomtom salata
Patatesli kereviz salatası
Karamelize Soğan
İrmikli Kurabiye
Tarçınlı Cevizli Ev Kurabiyesi
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Asla Chia Tohumuyla Birlikte Yenmemesi Gereken 5 Besin
''Neden Daha Önce Yapmamışım'' Diyeceğiniz 15 Tatlı Tarifi
Ton Balığı Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Sıcak Yemekler Neden Buzdolabına Konulmaz?
Squid Game Dalgona Şekeri Nasıl Yapılır?
Karagöz Şerbeti için
Malzemeler
200 cl portakal suyu
200 cl ananas suyu
200 cl kivi suyu
2 ayva
Yarım demet taze nane
6 cl çilek reçeli
4 kayısı kurusu
4-5 parça kırık buz
Karagöz Şerbeti
Nasıl Yapılır
Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin.
Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın.
Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
İçecek Tarifleri
Diğer Tarifler
Çay Saati Tarifleri
Alkolsüz İçecekler
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Yorumlar
Benzer Tarifler
4. Gün Sahur Menüsü
30 Dakika
Hazır Yufkadan Lahmacun
4. Gün Sahur Menüsü
0 Dakika
Naneli Ayran
4. Gün Sahur Menüsü
5 Dakika
Elmalı Kokteyl
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.