Lezzet sofralarınız için harika
yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.
Havuç, kereviz ve soğanları temizleyip zar şeklinde doğrayın.
Kuzu incikleri ve doğradığınız sebzeleri geniş bir tencereye alın. Üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ilave edip haşlayın. Sebzeler ve etler haşlanırken üzerinde biriken köpükleri süzgeçle alın. Yaklaşık yarım saat pişirdikten sonra keşkeği ilave edin. ‹yice kısık ateşe alıp yarım saat kadar daha pişirin. Keşkekli kuzu inciği ateşten alın. Kuzu inciklerden bir tanesi dışında diğerlerinin kemiklerini etlerinden ayırın ve keşkekle iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın.
Keşkekli kuzu inciği servis tabağına alın. Üzerine baharat, yoğurt ve salçayla hafif kızdırılmış tereyağını gezdirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.