Hamuru için, buğday unu, ruşeym ve ince çekilmiş ceviz içini geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edinceye kadar su ekleyin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bezle örtüp 30 dakika dinlendirin.
Üzeri için, ince doğradığınız biberleri zeytinyağında soteleyin. Biberler yumuşamaya başladığında küp doğradığınız domatesleri ilave edin. Domatesler suyunu çekinceye kadar pişirip ocaktan alın.
Dinlenen hamuru bir merdane yardımıyla tavanızın büyüklüğünde çok ince olacak şekilde açın. Açtığınız hamuru çok az tereyağı ile yağladığınız tavaya alın. Hamurun alt kısmı kızarmaya başladığında çevirin. Üzerine sotelediğiniz sebzeler ve rendelediğiniz peynirleri ilave edin. İnce kıydığınız maydanozu ekleyip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Tavanın üzerini bir kapakla kapatın. Peynirler eriyip hamurun alt kısmı iyice kızarıncaya kadar pişirin ve ocaktan alın. Dilimleyip sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.