Mevsiminde Yemek Ekim yarışması lezzetlerinden Seda Arcan'dan tantunili bal kabaklı beğendi tarifi.
Seden Arcan
@eatbetter_by_sedenarcan
Seden’in notu
3 sene önce Culinary Nutrition Academy ile başlayan sağlıklı beslenme yolculuğumda hedefim hep sağlıkla lezzeti buluşturmak oldu. Balkabağı C vitamini, yüksek oranda karoten içermesi sebebiyle vücudun savunma sistemini destekler. Aynı zamanda kalsiyum, magnezyum, potasyum, B1, B3, B6 gibi birçok vitamini de içerir. Türk mutfağında da önemli bir yeri olan beğendiyi, çok farklı bir formda balkabağı gibi sağlıklı bir içerikle, glutensiz ve çok lezzetli bir versiyonda hazırlamak istedim. Umarım siz de beğenirsiniz.
Aydanca Not
Son zamanlarda gördüğüm en iyi yeni reçete. DNA’mızın çok iyi bildiği bir yemeği en sıra dışı ama iyi bir kombinasyonla birleştirmiş, gerçekten kutluyorum.
Daha fazlası için bal kabaklı tarifler sayfasına göz atın.
Tantunili tas kebabı için
Teşekkür ederiz.