Bahçıvan Kebabı

Bahçıvan Kebabı
21 Aralık 2024
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Bahçıvan Kebabı için

Malzemeler

  • 900 gr dana kürek eti
  • 60 gr tereyağı
  • 25 arpacık soğan
  • 150 gr taze fasulye
  • 200 gr kabak
  • 50 gr iç bezelye
  • 2 dolmalık yeşil biber
  • 2 domates
  • 1 demet dereotu
  • 1.5 su bardağı su
  • Tuz
Bahçıvan Kebabı

Nasıl Yapılır

Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo