Antep Kebabı

Antep Kebabı
19 Nisan 2024
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Antep Kebabı için

Malzemeler

  • 700 gr kuzu boşluğu eti
  • 200 gr yağsız kuzu eti
  • Yarım demet maydanoz
  • Soğan
  • 2 sivri biber
  • Domates
  • Bulgur pilavı
Antep Kebabı

Nasıl Yapılır

Kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri yassı kebap şişlerine geçirin. Kömür ateşinde ya da ızgarada iyice pişirin. İsteğe göre piyazlık doğranmış maydanozlu soğan, bulgur pilavı, közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo