Ispanakları yıkayıp zeytinyağında soteleyin. Ekmek dilimlerini fırın ızgarasında hafifçe kızartın. Labne peyniriyle yoğurdu çırpıcı ile pürüzsüz hale gelinceye kadar çırpın. Kaşar peynirinin yarısını çırptığınız karışımın içine ekleyin. Küçük bir tencerede su kaynatın, sirke ekleyin ve yumurtayı bir kepçenin içine kırın. Kepçeyi yavaşça suyun içine batırın. 30 saniye kadar bekleyip yumurtayı suyun içine bırakın. 2-3 dakika pişirin ve yumurtayı kevgir yardımıyla suyun içinden alın. Ekmek ve ıspanağı tabaklara paylaştırın. Üzerine hazırladığınız poşe yumurtaları ekleyin. Üzerine sos gezdirip rendelenmiş muskat serpiştirerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.