Yemeklerin içerisinde sık sık kullanılan kırmızı biber, acı severlerin de favorisidir. Bu lezzetli acı biberlerin tadını daha da zirveye çıkarmak için, farklı malzemeler ile birleştirmeyi deneyebilirsiniz. Chip.de'ye göre acı biberi lezzetlendiren iki gizli malzeme var. Bu yazıda sizlere biberi lezzetlendiren ve acısını ortaya çıkaran 2 gizli malzemeyi açıklıyoruz.
Birkaç parça bitter çikolata biberinize daha yoğun, kadifemsi bir lezzet verecektir. Tek yapmanız gereken biberi pişirirken son aşamalarda çikolatayı içine eklemek, erimesini beklemek ve bu esnada karıştırmak.
Biberinize birkaç tutam toz tarçın veya çubuk tarçın ile özel bir lezzet verebilirsiniz. Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra çubuk tarçını biberle birlikte pişirin ya da sonunda bibere biraz toz tarçın ekleyin.
Şunlara da göz atın;