'Türkiye’nin yerel peynir kültürlerini anlatan ‘Peynir Aşkına’ ve ’50 Peynirli Şehir Balıkesir’ kitaplarının yazarları Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber, kirlihanım peynirini yazdılar. Ekranların sevilen yüzlerinden Neslihan Yeldan ve Ece Vahapoğlu ise en sevdikleri yemekleri, çocukluğundan kalan unutamadıkları lezzetleri ve mekan önerilerini bizlerle paylaştılar. Mehmet Yaşin ise aklını başından alan yemekleri anlatarak lezzet dünyamıza katkıda bulundu.
Hünkar Lokantası’nın menüsünün yenilenmesinin ardından sevgili Feridun Ügümü ve Ufuk Ügümü ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Hem bu kıymetli lokantanın hikayesini dinledik hem de onların enfes tariflerini not ettik. Elbette Lezzet’in mutfağından çıkmış enfes tarif önerileri de bu sayıda sizi bekliyor.
Lezzet'e göz atmayı unutmayın, bu sayıda sizleri lezzet dolu bir yolculuk bekliyor!
Satın Almak İçin: DergiBurda