Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kestane, hem sade bir şekilde tüketilir, hem de yemeklerin içerisinde kullanılır. Birbirinden farklı tekniklerle pişirilen bu besin, sağlık açısından da son derece faydalıdır.
Kestane kreması ile tatlandırılan nefis bir tart tarifi..
Kış aylarında içinizi ısıtacak bir çorba tarifi..
Kereviz sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak bir yemek.
Karadeniz mutfağında çok sevilen maragyaniyi, bir de böyle deneyin.
Özel günlerde kolayca yapabileceğiniz bir pasta tarifi..
Davet sofralarının vazgeçilmezi olacak.
Çayın yanında sunabileceğiniz nefis bir börek.
Besleyici mi besleyici bir kış çorbası tarifi ile karşınızdayız. Kestane ve bal kabağı ile hazırlanan nefis çorba tarifini çok seveceksiniz.
Kestaneli kutab, Azeri mutfağından yayılan bir tariftir. Kendine has tadıyla çok sevilen bu tarif, kestaneli soğanlı harç ile doldurulur.
Dolabınızda muhafaza edeceğiniz kestaneli soğuk pasta kahve ve çaylarınızın yanına çok yakışacak.
Tarifler ve Yapım: HÜLYA ÇEŞME
Yapım Asistanı: FEHİRE MISIRLI
Fotoğraflar: SEZER ALÇINKAYA
Servis Tabakları ve Aksesuarlar: LEZZET MUTFAKSTUDIO
Şunlara da göz atın;