Belki gönlümüzce dışarda yemek yiyemedik, dostlarımızla buluşamadık ama bu süreçte özellikle evdeki hafta sonlarımı şenlendiren bir isimle, Spicy Gurme’nin kurucusu Şafak Tunca ile tanıştıracağım sizi.
Beni yine alt kat komşum Burcu tanıştırdı Spicy Gurme ile…
Salamlar, pastırmalar, kuru etler, çok özel kaliteli, birbirinden taze peynirler, saymakla bitmeyecek kadar zengin mezeleriyle ben Spicy Gurme’yi sadece kaliteli bir meze, şarküteri dükkanı zannetmiştim..
Meğer öyle değilmiş…
Etkinlik sektöründe, hizmet verdiği markaların tüm saha ihtiyaçlarına cevap verebilmek üzere hayata geçirilmiş bir projeymiş..
Spicy Gourmet Foods, Outside Catering, Spicy Gourmet Coffee, Spicy Orman Evi, Spicy İstinye ve son olarak Spicy Gurme Delicatessen ile giderek büyüyen bir işletme olmuş…
Markaları dinleyen, düşünen, hayal eden, projelendiren, hayata geçiren, hedefe ulaştıran ve raporlayan bir kurum anlayacağınız..
Yani sadece kendi yaptıkları enfes lakerdaları, safranlı sarı mercimekli favaları evinize sipariş etmekle kalmıyorsunuz…
Düğününüzü, kurumsal, özel etkinliklerinizi, doğum günlerini ve hatta festival menülerini onlara teslim edebiliyorsunuz.
Markamızı “kaliteli ürün kullan, kaliteli lezzetler sun” anlayışı ile kurduklarını söylüyor Şafak Tunca ve devam ediyor:
“Menümüzde yer alan her lezzet için en doğal en kaliteli fabrikasyon olmayan özel üretim ürünleri seçerek kullandık.
Bir süre sonra “Spicy de tattığım şu peynir çok güzeldi,
Spicy de yediğim şu füme et çok lezzetliydi.
Hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Nereden alıyorsunuz? gibi geri dönüşler gelmeye başlayınca neden Spicy markasının böyle bir ayağı olmasın dedik ve bu konuda harcadığımız mesai ile ar-ge çalışmalarından Spicy Gurme doğmuş oldu.”
Şafak’a göre, yıllar geçse de unutulmayan tek şey tat ve koku duyusu...
Hedefi ise, sundukları kalite ile lezzetlerini tadanlarda Spicy Gurme damak tadı oluşturmak...
Yani müşterilerinin vazgeçilmezi olmak...
Pandeminin zor yanlarını da anlatıyor Şafak ama “İnsanların evlerinin dışında yemek yemeyi ve sosyalleşmeyi çok özlemesi de avantaj olacak” diyor..
Ha bu arada sadece gurme, catering değil, restoran ve kafe olarak da varlar…
Yukarıda isimleri tek tek yazdım ama arada kaynamasın.
İstinye’de bir kahvaltıda tekrar buluşalım derken, Şafak bir başka şey daha paylaştı..
“Temmuz itibari ile açık havada modern meyhane yapacağız” dedi…
Artık belki birileriniz ile orada karşılaşırız…
Sağlıkla, afiyetle kalın..