Tatillerde herkes çikolataya can atıyor. Sıcak çikolata, yer mantarı, şekerleme, kek ve tabii ki tatlı atıştırmalık: çikolata barları. Çikolata kabuğunun bir klasik olmasının bir nedeni var, sert çikolatayı bir tatlı yongası gibi ısırmanın tamamen tatmin edici bir yanı var, bu da onu süper eğlenceli kılıyor! Özellikle şekeri küçük, eğlenceli boyutlu parçalara ayırmanız gereken nane kabuğu. Çikolata barları hazırlayarak lezzetli hediyelikler hazırlayabilirsiniz. Bunlara eklememeniz gereken bazı ürünler vardır. İşte, çikolata barlarınıza asla eklememeniz gereken malzemeler:
Çikolata barlar, sadece kakao bazı için değil, aynı zamanda dekoratif ve lezzetli bileşenleri için de sevilir. En çok sevdiğiniz malzemelerden yapılan, rustik ve renkli, elde tutulan bir tatlı olması amaçlanmıştır! Beyaz çikolata ve macadamia fıstığı tercih ederseniz, bu düzenlenebilir. Badem ve bitter çikolata seviyorsanız o da aranjman yapılabilir. Ama ne yaparsanız yapın, evdeki şeker üreticilerine çikolatanıza herhangi bir yağ veya katı yağ eklememelisiniz. Çikolata barlarının en tatmin edici yanı, sert olması ve keskin bir çıtırtı ile parçalara ayrılacak olmasıdır. Çikolataya katı veya sıvı yağ eklenirse yapısı yumuşar ve istenen etki bozulur.
Çikolata huysuz bir yaratıktır, bu nedenle tatlı yapımında hassas davranılmalıdır. Özellikle çikolata barıyla tercih ettiğiniz çikolata türünü ince ince doğramanız ve aşırı ısıtmamaya dikkat ederek dikkatlice eritmeniz gerektiğini söylüyor. Eriyen çikolata soğuması için parşömen kağıdına yayılmadan hemen öncesine kadar hiçbir malzeme eklenmemelidir. Bu, dış bileşenlerden gelen yağların sertleşen çikolatayı çok fazla etkilememesini sağlayacaktır.
Şunlara da göz atın;